지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
감자전분과 미생물 효소(Transglutaminase)를 첨가한 유화형 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
글루텐과 Transglutaminase가 단독 혹은 복합 첨가된 저지방/유화형 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
돈육 젤라틴의 형태와 Transglutaminase의 첨가 유무에 따른 저지방 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2017 .08
Physicochemical and in vitro release properties of ι-carrageenan/sodium caseinate synbiotic microgels loading Lactobacillus paracasei through double-crosslinking with transglutaminase and calcium ions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of High-Pressure, Microbial Transglutaminase and Glucono-δ-Lactone on the Aggregation Properties of Skim Milk
한국축산식품학회지
2016 .01
기능성물질을 첨가한 계육혼합물의 품질특성
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Effects of Edible Films Containing Procyanidin on the Preservation of Pork Meat during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2016 .01
Antioxidant Edible Films Derived from Belitung Taro Tubers (Xanthosoma sagittifolium ) Incorporated with Moringa Leaf Extract (Moringa oleifera )
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Transglutaminase 처리 쌀가루를 이용한 수리취 첨가 냉동 송편의 품질특성
한국식품과학회지
2018 .10
Whey Protein Isolate-Coated Multi-Layer Film with High Gas Barrier Properties: Application to Frozen Meat Patty Packaging Pouch and Comparison with Aluminum Oxide-Deposited Multi-Layer Film
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
커피 부산물을 활용한 필름 제조 방법 및 품질 특성 연구
산업식품공학
2022 .05
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of Adding Recovered Protein from Processing Wastewater on the Quality of Mechanically Separated Chicken Meat Surimi Like-Material
한국축산식품학회지
2017 .01
Physical Characteristics and Antioxidant Activity of Edible Films based on Apple Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹인삼의 필름포장과 가스조성이 품질특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2020 .04
0