지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2005
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[OP-11] Enhanced Production of GABA in Bacillus subtilis by Expressing a Glutamate Decarboxylase Gene Cloned from a Newly Isolated Lactobacillus sp. OPK-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P6-39] Cloning and Expression of a Novel Glutamate DecarboxGene from a Newly Isolated Lactic Acid Bacterium, Lactobacillus sp. OPK-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antiobesity and Antiinflammatory Effects of Lactobacillus sp. OPK-3 Isolated from Kimchi Using in vitro and in vivo Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Production and Characterization of Kimchi with Enhanced Levels of γ-Aminobutyric Acid
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Co-production of γ-PGA and GABA in Dendropanax trifidus Fermented by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
GABA 생성능 우수 김치 젖산균 Lactobacillus sp. OPK2-59의 간 기능 개선 효과
한국식품영양과학회지
2009 .11
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cloning and expression of a glutamate decarboxylase gene from the GABA-producing strain Lactobacillus sakei from jeot-gal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Physiological Characteristics and GABA Production of Lactobacillus plantarum K255 Isolated from Kimchi
한국축산식품학회지
2013 .01
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Production of Poly-γ-glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid by Mixed Fermentation using Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of GABA (gamma amino butyric acid) by Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2013 .01
Effects of Bacillus subtilis on Growth Performance and Resistance to Salmonella Infection in Broiler Chickens
한국가금학회지
2013 .09
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
0