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Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Protective Effects of Lactobacillus sp. on Cellular Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
참돔(Pagrus major) 알의 수정, 부화 및 부화 자어의 기형률에 미치는 산란 시기의 영향
한국수산과학회지
2024 .12
Overproduction of GABA in Pyrus ussunensis Maxim Co-fermented by Leuconostoc sp. and Lactobacillus sp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
WTO SPS 협정에 기초한 식품안전 규제와 향후 과제
식품과학과 산업
2018 .09
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lactobacillus sp. nov., isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Protective Effects of Fermented Hydroponic-Cultured Ginseng Extracts Against Scopolamine-Induced Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Sausage from Sulfur-fed Pork
한국축산식품학회지
2016 .01
Xanthomonas campestris pv. campestris에 대한 Bacillus sp. B19-108의 저해효과
농약과학회지
2022 .03
Bacillus sp의 최적의 산업용배지 선발 및 배양조건 확립
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Hygienic evaluation of electrolyzed or ozonated water-washed apples stored under different temperature and relative humidity conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Fermented Mulberry by Probiotic Lactobacillus Strain, L. plantarum PMO08 and Physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산란노계와 육계의 이화학적 품질특성 평가
한국식품영양학회지
2015 .08
Removal of Copper (II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM 112835 Isolated from Doenjang (Korean Fermented Soy Paste)
산업식품공학
2020 .01
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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