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[P8-56] Encapsulation Effects of Rutin Obtained from Buckwheat Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Electrolyzed Water and SHS(Super heated steam) Treatment for Reducing Microorganism on Wheat Sprout and Buckwheat Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Use of Underwater Plasma Activated Water for Seed Sterilization in Buckwheat Sprout Production
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Optimization of the Combined Non-thermal Treatments for Improving the Microbial Quality and Maintaining Sensory Quality of Common Buckwheat Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
메밀종자와 메밀나물의 화학적 성분비교
한국식품영양과학회지
2005 .01
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Determination of Anthocyanin and Rutin in the Sprouts of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) and Assessment of Antioxidant Activity by DPPH Assays
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
쓴메밀 및 단메밀 에탄올 추출물의 항산화 및 지방세포 분화억제 효과
Food Science and Preservation
2012 .02
Inhibition of LPS-induced NO production by Jeju buckwheat (F. tatarium) sprout extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertner) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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