지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-210] Antioxidative Effects of Chungkukjang Preparation by Adding Sun-Dried Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-62] Effect of Ethanol Extracts from Red Pepper Seeds on Antioxidative System of Liver in Rats Fed High-fat and High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
천일염 함유 청국장의 항산화효과
Food Science and Preservation
2009 .04
[P8-74] Effects of Pine (Pinus densiflora) Needle Extracts on Hepatic Antioxidative System in Rats Fed High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-247] Anti-obesity Effect of Chungkukjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI in Rats Fed High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Water Extract from Pear Pomace on Antioxidative Defense System and Oxidative Stress in Rats Fed High-fat·High-cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of Soluble Dietary Fiber Manufactured from Quercus mongolica on Improvement of Antioxidative Defense System in Rats Fed High Cholesterol Diet
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Effect of Tumeric(Curcuma longa L.) on Antioxidative System in Rats Fed High FatㆍHigh Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-07] Effects of Radish Leaves Powder on Hepatic Antioxidative System in Bats Fed High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
녹차 첨가 서리태 청국장의 항산화 증진 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
[P8-148] Effects of Corn Peptide on the Plasma Lipid Profiles in High Cholesterol Diet-fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-116] Effect of Enzyme-treated Radish leaves on Antioxidative System and Oxidative Damage in Rats Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Purple Potato Flake Reduces Serum Non-HDL-Cholesterol in Rats Fed a Cholesterol-Rich Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects on Lipid Improvement of Black Garlic Vinegar for Rats Fed High Fat-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대두와 청국장 추출물의 항산화능과 혈전용해능
Food Science and Preservation
2011 .12
0