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Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Avenanthramides content of oat ( Avena sativa L.) depending on various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Osteoblast Differentiation Effects of Two New Secondary Metabolites Isolated from Avena sativa L. (Oat) Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Effects of organic acid salts treatment on Hydrophilic concentration in oat (Avena sativa. L) seedlings: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 육성 쌀귀리 품종의 이화학 특성 및 베타글루칸 함량
한국식품과학회지
2017 .02
Inhibitory effect of avenacoside A of oat (Avena Sativa L.) bran ethanol extract on survival of pancreatic cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cold plasma treatment of oat (Avena sativa L.) sprouts enhances bioactive phytochemical content, induces GAD65 expression and AMPK phosphorylation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Elucidation and Isolation of Glycosylated Flavonoids and Steroidal Saponins from Oat (Avena sativa. L) Seedlings and Inhibition of Osteoclast Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
주요영양성분과 농업적 특성 분석을 통한 한중일 귀리(Avena sativa L.) 유전자원의 원산지별 다양성 비교
한국육종학회지
2019 .01
In-Vitro, In-Vivo 동물모델에서 귀리 유래 수용성 베타-글루칸의 칼로리 제한 효과 작용기전 규명
한국식품영양학회지
2017 .12
국내 육성 귀리 품종의 이화학적 특성 및 식이섬유 함량 분포
한국육종학회지
2016 .01
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Anti-Inflammatory Effect of Avena sativa L. and Phaseolus radiatus L. in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
소면적 작물 귀리(Avena sativa) 중 Cyantriniliprole의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
The Effect of Heat- or Alkali-Treated β-Glucan on Macrophages-Mediated Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Content of Minerals in Infant and Young Children Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of solid-phase Lactobacillus fermentation conditions to increase γ-aminobutyric acid (GABA) content in Oryza sativa, Avena sativa, Cicer arietinum, red and brown Lens culinaris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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