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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
벚나무 추출물의 OVA 유도 천식동물모델에서 항염증 효능
한국식품영양학회지
2023 .06
Antioxidant activity of ethanol extracts from the root and bark of Ulmus davidiana
한국식품과학회지
2019 .04
Ovalbumin: A potential functional protein
Food Science and Preservation
2024 .06
A Basic Concept of Asthma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics during Storage of Yackwa added with Ethanol Extract from Ulmus davidiana
한국식품영양학회지
2015 .06
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ulmus davidiana Exerts Anti-Obesity Effects by Inducing the Browning of 3T3-L1 White Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The evaluation of ovalbumin promoter activity according to promoter length in several cells
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Anti-Obesity Effect of Ulmus davidiana var. japonica Extract in High-Fat Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
α-Glucosidase Inhibitory Effect of Ulmus davidiana Planch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Protective Effect of Egg Ovalbumin Hydrolysate on Stress-Induced Immunodeficiency in Balb/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Lactobacillus plantarum IM76 Ameliorated Ovalbumin-Induced Allergic Rhinitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory and Anti-allergic Effects of Petasites japonicus Leaf and Propolis Extract Mixture in OVA-PM2.5-induced Allergic Rhinitis and Asthma Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ulmus macrocarpa Hance is therapeutic agent for preventing hyperlipidemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bark Extract of Cannabis sativa L. Improved Cognitive Dysfunction through Multimodal Mechanism of Action
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Fermented Sesame Extracts Inhibits TNF-αand IFN-γ Induced Inflammatory Chemokine and Cytokine in HaCaT Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
수피의 물리적, 화학적 전처리에 따른 수분 흡수 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Influence of Selenylation on Physicochemical, Structural, and Antioxidant Properties of Polysaccharides Extracted from Ulmus pumila L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity and lipid metabolism effects of Ulmus davidiana var. japonica in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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