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Effects of adding ethanol extracts from Ulmus davidiana to Yackwa base as an antioxidant during storage
한국식품과학회지
2017 .02
Antioxidant activity of ethanol extracts from the root and bark of Ulmus davidiana
한국식품과학회지
2019 .04
Anti-Obesity Effect of Ulmus davidiana var. japonica Extract in High-Fat Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
α-Glucosidase Inhibitory Effect of Ulmus davidiana Planch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Ulmus davidiana Exerts Anti-Obesity Effects by Inducing the Browning of 3T3-L1 White Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-obesity and lipid metabolism effects of Ulmus davidiana var. japonica in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Microencapsulation of Gallic Acid through the Complex of WPC-Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical, Microbial and Rheological Properties of Yogurt Substituted with Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of the Mixture of Casein and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microencapsulation of Enzymatically De-Glycosylated Mulberry (Morus alba L.) Fruit Extract through Complex of Soy Protein Isolate and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Extraction Conditions on Antioxidant Activities of Bark Extracts from Ulmus pumila L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
버즘나무(Platanus orientalis)와 느릅나무(Ulmus davidiana)의 수관부와 미기후간의 상호 관계
한국환경생태학회지
2016 .01
토양개량재와 황토가 준설토의 이화학성과 느릅나무의 초기 생장에 미치는 영향
환경복원녹화
2015 .01
Influence of Selenylation on Physicochemical, Structural, and Antioxidant Properties of Polysaccharides Extracted from Ulmus pumila L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ulmus macrocarpa Hance is therapeutic agent for preventing hyperlipidemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Establishment of Acetic acid Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
팽창제 종류에 따른 약과의 품질 특성
산업식품공학
2016 .01
Fermented Ulmus parvifolia Bark Attenuates Ovalbumin-Induced Asthma through Th1/Th2 Cytokine Balancing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening of Various Nature Extracts for Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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