지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2017
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
매실의 품종에 따른 매실청의 아미그달린과 품질 특성
산업식품공학
2020 .01
비브리오 패혈증균에 대한 매실 추출물의 항균활성
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Production of functional beverage using the persimmon fruit puree co-fermented by Leuconostoc citream and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparison of Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effect of Herbal Extracts by Extraction solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of grapefruit seed extract addition on physicochemical and microbial characteristics of onion puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Evaluation of deep frozen temperature preservation on the physicochemical properties of commercially frozen foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Settle of agricultural chemicals and eco-friendly control for bacterial disease Japanese apricot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Anti-thrombosis, Anti-oxidant and Anti-diabetes activities of Walnut leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory and Anti-oxidant Effects of LSC-01, a New Herbal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Senior friendly jelly made from Coccinia grandis fruit puree with IDDSI level measurement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Composition of Dietary Fiber, Crude Fiber, Free Sugar, and Amino Acid on the Pulp, Outer Skin and Puree of Corni fructus Fruit"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Paste (Anggeum) Added with Peach Puree by Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Thermal treatment of apple puree under oxygen-free condition: effect on phenolic compounds, ascorbic acid, antioxidant activities, color, and enzyme activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Prospects of Various Seaweeds with Hepatoprotective, Anti-Oxidant, Anti-Alzheimer's Disease, and Anti-Diabetic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0