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Quality Characteristics of White Bean Paste (Anggeum) added Peach Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of peach drinks with added sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effects of zeolite-based functional paper packaging on the quality of the kawanakajima white peach during storage
Food Science and Preservation
2022 .07
Occurrence of Peach latent mosaic viroid Inducing Peach Calico Disease of Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Degradation kinetics of phenolic content and antioxidant activity of onion (Allium cepa L.) puree at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of grapefruit seed extract addition on physicochemical and microbial characteristics of onion puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Correlation Analysis between Traits through Evaluation of Characteristics of Peach Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
GC/MS/MS를 이용한 Sweet(Bell) Pepper Puree 중 잔류농약 다성분동시분석법 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Control of brown rot about blooming period in peach
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Thermal treatment of apple puree under oxygen-free condition: effect on phenolic compounds, ascorbic acid, antioxidant activities, color, and enzyme activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
산수유를 이용한 저당 산수유잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
Quality Characteristics of Thawed Peaches by Varieties and Pretreatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristic of the baking sauce using Korean traditional actinidia (Actinidia arguta) paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-oxidant and Functional Effects of Frozen Fruit Puree with Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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