지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
입덧 진정효과를 위한 생강함초캔디의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2018 .01
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
감국, 산국 및 구절초꽃 캔디의 항산화활성과 품질특성
한국식품영양과학회지
2009 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
도라지를 이용한 캔디의 제조와 특성
Food Science and Preservation
2001 .06
건조인삼제품의 품질 특성 조사
한국식품과학회지
2003 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-264] Antioxidant Activities of Hot-Water Extracts from Dried Garlic and Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
관상용 고추 품종 ‘캔디팝’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
Effect of Organic Acids on the Sugar Composition of Sucrose Candies
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Antioxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Leaves
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
인삼제품(人蔘製品)의 품질개량(品質改良)에 관(關)한 연구(硏究) (제일보(第一報)) - 인삼근(人蔘根) 및 엽(葉) Saponin의 비교연구(比較硏究) -
Applied Biological Chemistry
1979 .01
[P8-107] Antioxidant and Rat α-glucosidase Inhibitory Activities of Black Ginseng Extract and Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Properties of Ginseng (P. ginseng C.A. Meyer) Extracts by Organic Solvent Fractionation
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
0