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단수수 버개스 내 잔여 혼합당 및 폴리코사놀 복합추출을 위한 2차 착즙 공정 개발
산림바이오에너지
2023 .12
사탕무(Beta vulgaris) 설탕으로 제조된 사양꿀에서 사탕무 고유 유전자의 검출
Journal of Apiculture
2018 .09
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
단수수 시럽 제조효율 향상을 위한 착즙액 고온처리 및 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
수수 및 단수수 [Sorghum bicolor (L.) Moench] 수집 유전자원의 내염성 비교 평가
한국육종학회지
2020 .01
Investigation of Incorporation and Authenticity of C4 Sugars in Natural Sugars Using Carbon Isotope Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of Agronomic Traits and Composition of Antioxidant Compounds in Sweet Sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) Germplasms
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Sugar reduction & consumer insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sugar Intake and the Risk of Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of addition of sugars, sugar alcohols, and protein materials on softening of mackerel treated with high-pressure saturated steam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
열처리와 효소당화 처리에 따른 자색고구마 말랭이의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
성숙이 빠르고 당도가 높은 단감 신품종 ‘올누리’
한국육종학회지
2024 .06
설탕에 대한 7가지 질문
식품산업과 영양
2017 .06
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