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한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Application of traditional fermented food microorganisms to green biotechnology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Soju Brewed by Indigenous Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical Characteristics of Salted Shrimp Fermented in Underground Tunnel During Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Traditional Fermented Foods and Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Volatile Compounds in Fermented Radish Sauces according to the Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
발효조건을 달리한 달맞이꽃 발효액의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
Korean traditional fermented foods and microbiome
식품과학과 산업
2022 .12
동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰
식품과학과 산업
2020 .06
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Studies on Useful Active Substances (Enzymes and Bacteriocins) Derived from Microorganisms in Fermented Food Based on Zymography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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