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Comparison of physiological activity and quality of domestic aronia and foreign aronia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation and characterization of Pediococcus strain from traditional fermented food, Jangajji and their application for broccoli fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
사과를 첨가한 아로니아 혼합잼의 품질특성 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Probiotic and Immunological Potential of Lactobacillus sp. with Cinnamoyl Esterase Activity from a Traditional Korean Fermented Food, Jangajji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아로니아즙을 첨가한 조청의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
Antioxidant and Antiobesity Effects of Fermented aronia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of extraction method on yield of the aronia juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
아로니아 부산물 분말 첨가 쌀 영양바의 품질 특성
한국식품영양학회지
2015 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
아로니아가 나박김치의 발효 중 관능적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
아로니아를 첨가한 커스터드 크림 프리믹스의 품질 특성과 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2018 .08
Studies on Dissipation Pattern for 14 Pesticides in/on Korean Melon
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Impact of transgenic AFPCHI (Cucumis melo L. Silver Light) fungal resistance melon on soil microbial communities and enzyme activities
Journal of Plant Biotechnology
2017 .06
Quality Comparison after Manufacture of Aronia Sparkling Vinegar Tablet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
재배지역에 따른 아로니아 ‘Viking’ 품종의 품질특성
Food Science and Preservation
2018 .12
Utilizing Decision Tree Algorithm for Melon Fruit Weight Prediction
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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