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人蔘葉茶 製造方法이 品質에 미치는 影響
한국식품과학회지
1981 .12
Wine의 製造技術
식품과학과 산업
1980 .12
아이스크림의 製造技術
식품과학과 산업
1980 .09
乳酸菌 飮料 製造 技術
식품과학과 산업
1980 .06
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
말쥐치 濃縮蛋白質의 製造 및 利用에 關한 硏究 : 제1보: 製造條件 및 性質
한국식품과학회지
1983 .06
炭酸飮料의 製造 技術
식품과학과 산업
1980 .06
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
연잎차 제조와 그 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Engineered Snack 製品의 製造技術
식품과학과 산업
1982 .09
감(Diospyros kaki, Thumb)잎차의 화학 성분
한국식품영양과학회지
1995 .10
醬類의 製造技術
식품과학과 산업
1989 .12
[P8-298] A study on the utilization of enzyme treated ginseng leaf for cosmeceutical ingredient : Safety of Ginseng leaf cosmetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-297] A study on the utilization of enzyme treated ginseng leaf for cosmeceutical ingredient : Stability of Ginseng leaf cosmetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
인삼제품(人蔘製品)의 품질개량(品質改良)에 관(關)한 연구(硏究) (제일보(第一報)) - 인삼근(人蔘根) 및 엽(葉) Saponin의 비교연구(比較硏究) -
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
食品製造施設과 곰팡이 汚染
식품과학과 산업
1984 .03
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