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[S12-2] Soy Isoflavones and Bone Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Preventive Effect of Soy Isoflavones on Cadmium-induced Bone Loss
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
[S12-3] Molecular Mechanisms of Soy Isoflavones on the Development of Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Soy Isoflavones have Influence on Cadmium Toxicity in Bone
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
사료 내 Isoflavone 및 항산화 물질 첨가에 의한 양계 생산성과 항산화작용에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
재배 콩나물 저장 중 온도처리가 isoflavone 함량에 미치는 영향
경북대농학지
2008 .01
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[PL-2] Skeletal Effects of Soy Isoflavones in Humans : Bone Mineral Density
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Modification of Isoflavones by Processing and Photosensitization in Model and Food Systems
Applied Biological Chemistry
2011 .01
[SP2-3] Anti-diabetic Action of Soy Isoflavones in Type 1 and Type 2 Diabetic Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Total Phenolic Acid and Isoflavone Contents and Antioxidant Activity of the produced soy-meat using Korean whole soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
콩 이소플라본 및 사포닌 성분의 알파-글루코시데이즈 억제 활성 및 열처리에 따른 성분 변이
한국식품영양과학회지
2019 .09
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
발아콩분말이 라면의 isoflavone 함량 및 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .04
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
SOY ISOFLAVONES IN OVARIECTOMIZED GROWING RATS AS BONE DISEASE PREVENTION
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
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