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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Molecular analysis of?soyasaponin biosynthetic genes in?two soybean (Glycine max L. Merr.) cultivars
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Analysis of soyasaponin content and biosynthesis-related gene expression in young pea (Pisum sativum L.) sprouts
Journal of Plant Biotechnology
2023 .06
Soyasaponin의 RBL-2H3 세포에서 탈과립화 억제 효과
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
Antioxidant and Quinone Reductase Activity of Soyasaponins in Hepa1c1c7 Mouse Hepatocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
발아와 고압처리가 검정콩 사포닌 추출물의암세포주 증식억제에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
산 가수분해 조건에 따른 콩의 isoflavone 함량이 생리활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .12
Biofunctional Soyasaponin Ab in Germ of Korean Soybean (Glycine max (L.) Merr.) Cultivars Enhances Bone Morphogenic Protein-2-Dependent Osteogenic Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
가공방법에 따른 콩의 Isoflavone 조성 변화
한국식품영양과학회지
2021 .04
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
자외선 처리가 대두 내 이소플라본 함량 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
여주 첨가 청국장 발효 중 phytoestrogen 함량 및 항산화 활성 변화
Food Science and Preservation
2015 .02
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cytogenetic Analyses Revealed Different Genome Rearrangement Footprints in Four ×Brassicoraphanus Lines with Different Fertility Rates
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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