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마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
마산지역 일부 중학생의 김치 섭취실태 및 선호도
대한영양사협회 학술지
2008 .01
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
구 소련거주(독립국가연합) 한인들의 김치 이용의 실태에 관한 조사 - 1. 김치와 식생활
한국식품영양과학회지
1996 .08
김치와 니트로소아민
한국식품영양과학회지
1992 .03
창원지역 초등학교 학생과 어머니의 김치에 대한 의식 및 섭취실태 조사
대한영양사협회 학술지
2011 .01
Starter Kimchi preparation using heat-pasteurized Kimchi materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sensory Evaluation of Winter Kimchi Stored at ‘Ripening Mode’ in the Kimchi Refrigerator for 6 Months
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Fermentation Properties and Increased Health Functionality of Kimchi by Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
中ㆍ韓ㆍ日에서의 김치類의 變遷과 交流에 관한 硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
The Functional Properties of Kimchi for the Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
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