지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Anti - Oxidative Activity of Kimchi
Anti - Aging Activity of Kimchi
Anti - Mutagenic, Anti - Tumor Activities of Kimchi
Anti - Microbial Activity of Kimchi
Immunostimulatory Activity of Kimchi
Weight - Controlling Activity of Kimchi
Lipid Lowering Effect of Kimchi
Antiarthergenic Effects of Kimchi
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[특집 : 발효식품에서 효소와 방사선 이용 및 김치의 기능성] The Functional Properties of Kimchi for the Health Benefits
식품산업과 영양
2004 .12
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
Fermentation Properties and Increased Health Functionality of Kimchi by Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
김치와 니트로소아민
한국식품영양과학회지
1992 .03
구 소련거주(독립국가연합) 한인들의 김치 이용의 실태에 관한 조사 - 1. 김치와 식생활
한국식품영양과학회지
1996 .08
Development of New Functional Materials Using Lactobacillus Isolated from “Kimchi”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison between Chemical Properties and Sensory Evaluation in Commercial Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
마산지역 일부 중학생의 김치 섭취실태 및 선호도
대한영양사협회 학술지
2008 .01
쌀의 기능적 우수성
식품산업과 영양
2008 .12
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Starter Kimchi preparation using heat-pasteurized Kimchi materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Sensory Evaluation of Winter Kimchi Stored at ‘Ripening Mode’ in the Kimchi Refrigerator for 6 Months
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A Clinical Study for the Effect of Kimchi Intake on Colon Health of Korean Young Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
0