지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The effects of salinity and pH on viscosity of thickener
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Relationship between Apparent Viscosity and Line-Spread Test Measurement of Thickened Fruit Juices Prepared with a Xanthan Gum-based Thickener
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .09
Effect of Thickener Type on the Rheological Properties of Hot Thickened Soups Suitable for Elderly People with Swallowing Difficulty
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
자연재료를 이용한 증점소재 개발 및 특성연구
한국식품과학회지
2017 .06
Effect of NaCl Addition on Rheological Behaviors of Commercial Gum-Based Food Thickener Used for Dysphagia Diets
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
진달래꽃(Rhododendron mucronulatum Turczaninow)을 이용한 화장품 소재 개발 및 물성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
2005 .01
크림 첨가 난백젖산균발효식품으로 만든 아이스크림의 개발
한국식품과학회지
2000 .10
Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
크림첨가 난백젖산균발효식품으로 만든 아이스크림의 휘발성향기성분
한국식품과학회지
2001 .06
Thickener에 따른 순환 도공액의 물성 및 도공지 품질 변화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2004 .11
계면활성제 첨가가 커튼 코팅용 도공액의 물성과 커튼 안정성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2011 .12
Separation of Lactoferrin from Model Whey Protein Mixture by Reverse Micelles Formed by Cationic Surfactant
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Cream 분리의 원리와 실제
식품과학과 산업
1992 .12
증점제로서의 곡류 가루 특성 연구
한국식품과학회지
2018 .12
계면활성제 투입량에 따른 셀룰로오스 나노피브릴 웻폼의 특성
펄프·종이기술
2019 .12
Rheological Properties of Thickened Fruit Juices Prepared with Agglomerated Food Thickeners Prepared by Fluidized Bed Granulator Under Different Binder Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influences of Storage Temperature and Periods on the Physical Properties of Ice Cream
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
황색계 천연색소 추출물이 함유된 보습크림의 피부개선 효과
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
0