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김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1996 .01
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 이화학적 특성 및 ${\beta}-galactosidase$ 활성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Survival of lactic acid bacteria in commercial drinking-yogurts during extremely long period storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
젓갈에서 분리한 Lactobacillus spp.로 제조한 요구르트의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Optimization of Growth and Storage Conditions for Lactic Acid Bacteria in Yogurt and Frozen Yogurt
Applied Biological Chemistry
2009 .01
젓갈에서 분리한 Lactobacillus spp.의 ${\beta}-galactosidase$ 특성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Properties of β-Galactosidase from Lactobacillus salivarius subsp. salivarius Nam27
한국축산식품학회지
2007 .01
Optimum Fermentation Conditions for Making of a New Type Vegetable Yogurt
Food Science and Biotechnology
2004 .10
국내 시판 호상 요구르트의 품질 특성 분석
한국식품영양과학회지
2018 .11
Comparison of Immune-modulation Properties of Whole Lactic Acid Bacteria from Kimchi and Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A Yogurt Like Product Development from Rice by Lactic Acid Bacteria
한국식품과학회지
1989 .10
시판 요구르트 중의 D(-)- 및 L(+)-락트산 함량
한국식품과학회지
1991 .08
Preparation of Yogurt Added with Angelica keiskei Juice and Its Quality Characteristics
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
전통 발효 식품에서 분리한 유산균을 이용한 yogurt 발효특성
Food Science and Preservation
2017 .09
[P6-42] Production of Yogurt with Enhanced Levels of GABA and Valuable Nutrients Using Lactic Acid Bacteria and Germinated Soybean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
방울토마토(Lycopersicon escylentnm mill ssp.)를 添加한 Yogurt의 製造에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
김과실의 성숙과 추숙중의 β-Galactosidase활성 변화 및 특성
한국식품영양과학회지
1990 .12
성열중(成熱中) Tomato 과실(果實)의 ${\beta}$-Galactosidase의 활성변화(活性變化)와 그 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
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