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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Erratum to: 간고등어로부터 분리한 부패성 미생물의 동정 및 생육 특성
Food Science and Preservation
2020 .12
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
단행복발효 막걸리의 저장 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2020 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
전남 과수토양에서 분리한 미생물의 작물 생육촉진 효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
저장기간 및 저장온도에 따른 꽃게풍미 볶음밥의 품질변화
Food Science and Preservation
2015 .02
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
Feasibility of Linear Relationship between Failure and Non-failure Rheological Properties as Functions of Salt and pH
산업식품공학
2020 .01
Transcriptome sequencing and comparative analysis of differentially expressed genes in the roots of Musa Paradisiaca under salt stress
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전통 발효 식품에서 분리한 유산균을 이용한 yogurt 발효특성
Food Science and Preservation
2017 .09
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Chemical Compositions and Microbial Analysis in Various Commercial Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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