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해동조건에 따른 냉동마늘의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .10
Effect of Thawing Methods on the Quality Characteristics of Thawed Pork Hind Leg
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Study on pore evolution characteristics of gas adsorption and desorption in coal under the action of liquid nitrogen
Geosciences Journal
2023 .02
Responses of dissolved organic carbon to freeze-thaw cycles associated with the changes in microbial activity and soil structure
극지연구소 초록집
2024 .07
Dynamics of magnetic droplet soliton: freezing and thawing; coexisting and interacting
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2023 .05
Analysis of Effects of Rock Physical Properties Changes from Freeze-Thaw Weathering in Ny-Ålesund Region: Part 1-Experimental Study
극지연구소 초록집
2021 .08
Bacterial and Protozoan Dynamics Upon Thawing and Freezing of an Active Layer Permafrost Soil
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Comparative Analysis of Microbial Communities and Soil Organic Carbon Utilization Associated with the Depth and Thawing Effects on Tundra Soil in Alaska
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
대전 화강암에 대한 가압 조건하에서의 암석 균열 발생과 성장에 관한 연구
자원환경지질
2019 .01
CLSM [Confocal Laser Scanning Microscope] Observation of the Surface Roughness of Pressurized Rock Samples During Freeze/Thaw Cycling
The Journal of Engineering Geology
2015 .01
Protection of Alcohol Dehydrogenase against Freeze-Thaw Stress by Ice-Binding Proteins Is Proportional to Their Ice Recrystallization Inhibition Property
극지연구소 초록집
2021 .08
Freeze-Thaw Cycle-Enhanced Transformation of Iodide to Organoiodine Compounds in the Presence of Natural Organic Matter and Fe(III)
극지연구소 초록집
2023 .07
Analysis of Effects of Rock Physical Properties Changes from Freeze-Thaw Weathering in Ny- Ålesund Region: Part 2-Correlations and Prediction of Weathered Properties
극지연구소 초록집
2021 .08
Screening and Genetic Network Analysis of Genes Involved in Freezing and Thawing Resistance in DaMDHAR-Expressing Saccharomyces cerevisiae Using Gene Expression Profiling
극지연구소 초록집
2022 .09
올리고당을 첨가한 설기떡의 노화지연에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .06
돼지감자 분말을 첨가한 현미설기떡의 품질평가
동아시아식생활학회지
2019 .04
전자기장 유무에 따른 오이 및 나물밥의 급속냉동에 의한 냉·해동 품질 특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2019 .11
핑거루트 분말을 첨가한 설기떡의 품질특성 및 항산화효과
한국지역사회생활과학회지
2021 .05
쇠뜨기 가루를 첨가한 설기떡의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2020 .11
Potato Soft Rot Caused by Psychrotolerant Pseudomonas sp. from Subarctic Tundra Soil
Research in Plant Disease(식물병연구)
2023 .12
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