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조선시대 고문헌 분석을 통한 소고기 연화법 고찰
한국식생활문화학회지
2015 .01
조선시대 고문헌에 나타난 소고기의 식용과 금지에 대한 고찰
한국식생활문화학회지
2015 .01
나도향, 번역 그리고 여성 - 번역된 팜므 파탈의 조선적 운명
한국현대문학연구
2021 .12
Effect of postharvest conditions on the characteristics of mulberries harvested from various mulberry cultivar Morus alba
International Journal of Industrial Entomology
2020 .01
조리문헌에 수록된 소고기 건열조리법의 문헌적 고찰 - 1800년대 말~1990년대 조리서 중심으로 -
한국식생활문화학회지
2018 .01
Antifungal activities of extracts from different parts of mulberry plant against Alternaria alternata and Fusarium sp.
International Journal of Industrial Entomology
2019 .01
Flavonoids analysis about mulberry fruit of Korean mulberry cultivar, ‘Daeshim’
International Journal of Industrial Entomology
2018 .01
《수호전》의 음식과 그 서사적 함의? 소고기의 취식을 중심으로
중국소설논총
2021 .04
중국과 한국의 수목인식과 문화변용-회화나무와 느티나무를 중심으로
대구사학
2015 .01
특용자원 닥나무를 활용한 영월 향토음식 개발 연구
강원민속학
2021 .09
뽕잎 분말을 첨가한 만두피의 품질 특성
한국식생활문화학회지
2019 .01
Effects of diets added with mulberry cake on development and oviposition of white-spotted flower chafer, Protaetia brevitarsis (Coleoptera: Cetoniidae)
International Journal of Industrial Entomology
2019 .01
Photographical observation of mulberry fruits (Morus sp.) during ripening
International Journal of Industrial Entomology
2020 .01
Some Remarks on Gries’s Criticism on a Tree-based Approach of Multifactorial Data
언어와 정보
2020 .02
Comparison of optimal temperature and time conditions for highest a-glucosidase inhibitory activity from various of Korea mulberry teas
International Journal of Industrial Entomology
2016 .01
『조선왕조실록』에 나타난 의례목(儀禮木)의 종류와 상징 연구
민속학연구
2021 .06
Development of manufacturing method for the honey coating semi-dried mulberry fruit using hot air dryer
International Journal of Industrial Entomology
2018 .01
Development of powder with increased rutin content from mulberry leaves for the application of food materials
International Journal of Industrial Entomology
2017 .01
뽕잎 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식생활문화학회지
2017 .01
Antagonistic and growth promotion potential of endophytic bacteria of mulberry (Morus spp.)
International Journal of Industrial Entomology
2015 .01
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