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한국축산식품학회지
2016 .01
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2016 .01
국내 홀스타인의 우유 내 지방산의 산차 및 비유기간별 유전모수 추정
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .09
Identification the Key Odorants in Different Parts of Hyla Rabbit Meat via Solid Phase Microextraction Using Gas Chromatography Mass Spectrometry
한국축산식품학회지
2016 .01
Polyunsaturated Fatty Acids(PUFAs) Content and Oxidation State of Marine Omega-3 Supplements in Chungcheongnam-do
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2022 .10
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한국축산식품학회지
2016 .01
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한국축산식품학회지
2016 .01
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한국축산식품학회지
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Application of Fats and Oils in Food Industry
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2021 .10
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
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2015 .03
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펄프·종이기술
2020 .08
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2019 .10
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Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
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Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
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