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동양배(新高) Protease의 精製 및 性質에 關하여
Korean Journal of Agricultural Science
1989 .12
배, 파인애플 및 키위로부터 추출 분리한 단백질 분해효소의 단일 또는 혼합처리가 Actomyosin 분해에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
국내산 배 및 타 과일 Protease의 혼합조건이 계육의 Actomyosin 분해에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Effects of Crude Proteases Extracted from Bacillus polyfermenticus on Tenderizing Pork Meat
한국축산식품학회지
2011 .01
Purification and Characterization of an Extracellular Protease from Bacillus pumilus CN8
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Scion/Rootstock Interaction Determine Tree Size, Grafting Success, Early Performance, Vegetative Growth and Efficiency of Nutrient Uptake of Some Asian Pear Cultivars (Pyrus serotina Rehd.) on European Pear (Pyrus communis L.) Seedling Rootstocks under Tehran Environmental Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Isolation, Production, and Characterization of Protease from Bacillus subtilis IB No. 11
한국축산학회지
2009 .01
Bacillus subtilis가 생산하는 Alkaline Protease에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Seasonal Changes in Fruit Growth and Development of Some Asian Pear (Pyrus serotina Rehd.) Genotypes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Protease Activity of Capsicum and Degradation of Various Meat Fractions by Capsicum
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Study on Nitrogen Translocation in Apple and Pyrus serotina Pear by Post-Harvest Urea Foliar Application
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1966 .10
폐단백자원에 이용하기 위한 미생물 Protease의 특성
Applied Biological Chemistry
1998 .01
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
키위열매 Protease의 추출 정제 및 그 특성에 대하여
한국식품과학회지
1989 .08
Use of Standard Set of Microsatellite Reference Alleles for Distribution in Primary Pears and Korean Native Pears (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Physiochemical Properties and Cysteine Protease Function of Various Pear Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Genetic Connection between Some Persian and Far East Germplasms of Pyrus Assessed by SSR Markers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
닭고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구 - 1. 飼養時間에 따른 Actomyosin의 추출성과 ATPase 활성 비교
한국식품영양과학회지
1985 .03
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