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한국식품영양과학회지
2019 .01
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lycopene Contents and Antioxidant Activities of Various Solvent Extracts from Autumn Olive Berry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development a protein bar with improved properties by adding olive oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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한국수산과학회지
2015 .08
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수산해양교육연구
2015 .06
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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한국축산식품학회지
2016 .01
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
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2021 .12
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
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