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생강분말을 첨가한 중력분의 물리적 특성 및 이를 이용한 제품의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2021 .02
생강가루를 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Effect of Differential Thermal Drying Conditions on the Immunomodulatory Function of Ginger
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
생강분말을 첨가한 파운드케이크의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
Biofilm Inhibition Effects of the Ginger Compounds Oleic and Linoleic Acid
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2019 .06
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2019 .06
유산균의 항생제 내성을 증가시키는 생강(ginger) 성분에 대한 연구
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Potential of Using Ginger Essential Oils-Based Nanotechnology to Control Tropical Plant Diseases
The Plant Pathology Journal
2020 .12
Effect of Fermentation on the Antioxidant Properties of Black Ginger (Kaempferia parviflora)
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
반응 표면 분석에 의한 생강, 강황, 유자 첨가 무정과 제조의 최적화
동아시아식생활학회지
2019 .06
네트워크 기반 약리학 및 분자 도킹 분석을 이용한 SARS-CoV-2에 대한 생강의 항바이러스 효과 예측
생명과학회지
2025 .02
Chromosome number of myoga ginger (Zingiber mioga: Zingiberaceae) in Korea
식물분류학회지
2021 .03
생강즙을 첨가한 생면의 품질 특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2020 .11
흑생강(Kaempferia parviflora)의 항응고 및 혈소판 응집저해 활성
생명과학회지
2018 .09
생강(Zingiber officinale Roscoe) 추출물의 항산화 및 A2058 흑색종세포 사멸 효과
동아시아식생활학회지
2016 .06
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2018 .12
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2018 .12
The protective effects of steamed ginger on adipogenesis in 3T3-L1 cells andadiposity in diet-induced obese mice
Nutrition Research and Practice
2021 .06
The protective effects of steamed ginger on adipogenesis in 3T3-L1 cells andadiposity in diet-induced obese mice
Nutrition Research and Practice
2021 .06
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