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Biological Activities and Chemical Characteristics of Extracts from Kaempferia parviflora
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Antioxidant Activity of Hexane and Dichloromethane Fraction from Kaempferia parviflora Powder
한국생활과학회 학술대회논문집
2017 .12
효모 발효 끄라차이담의 항산화 활성
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
흑생강(Kaempferia parviflora)의 항응고 및 혈소판 응집저해 활성
생명과학회지
2018 .09
생강분말을 첨가한 중력분의 물리적 특성 및 이를 이용한 제품의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2021 .02
Potential clinical health benefit of ginger: A comprehensive systematic review of randomized control trial
한국분석과학회 학술대회
2021 .05
생강가루를 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2019 .06
The antioxidant activity of steamed ginger and its protective effects on obesity induced by high-fat diet in C57BL/6J mice
Nutrition Research and Practice
2019 .06
Effect of Differential Thermal Drying Conditions on the Immunomodulatory Function of Ginger
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
The complete plastid genome of Scopolia parviflora (Dunn.) Nakai (Solanaceae)
식물분류학회지
2016 .03
생강분말을 첨가한 파운드케이크의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
Antioxidant effects of kimchi supplemented with black raspberry during fermentation protect against liver cirrhosis-induced oxidative stress in rats
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Antioxidant effects of kimchi supplemented with black raspberry during fermentation protect against liver cirrhosis-induced oxidative stress in rats
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Biofilm Inhibition Effects of the Ginger Compounds Oleic and Linoleic Acid
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Comparing the Ingredients and Antioxidant Effects of Dendropanax morbifera Fermentation Using Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
유산균의 항생제 내성을 증가시키는 생강(ginger) 성분에 대한 연구
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Physicochemical Properties of Cabbage Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
반응 표면 분석에 의한 생강, 강황, 유자 첨가 무정과 제조의 최적화
동아시아식생활학회지
2019 .06
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