지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
우리나라 발효유 산업의 역사
식품과학과 산업
2021 .12
Development of Fermented Milk (Yogurt) Using Sweet Persimmon Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Properties of BE0623 to serve as a growth factor of Bifidobacterium
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Effect of Rice Bran and Wheat Fibers on Microbiological and Physicochemical Properties of Fermented Sausages during Ripening and Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
Biological properties of fermented milk with fortified whey protein
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Fried pork loin batter quality with the addition of various dietary fibers
한국축산학회지
2021 .01
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Effect of yoghurt with a Bifidobacteria enhancer and dietary fiber on irritable bowel syndrome
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
사료 내 수준별 조단백질 조건에서 보호메티오닌과 보호라이신의 사료첨가 급여가 착유우유생산성 및 유성분에 미치는 영향 : 메타분석
한국유기농업학회지
2016 .01
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Use of Fish Oil Nanoencapsulated with Gum Arabic Carrier in Low Fat Probiotic Fermented Milk
Food science of animal resources
2019 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향:V. 열처리가 우유효소에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Manufacture of functional milk jelly containing skim milk co-fermented by Bacillus subtilis and lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0