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콩 기계수확형 대립 내병 다수성 ‘우람’
한국육종학회지
2016 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
자외선 처리가 대두 내 이소플라본 함량 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
품종별 발아 콩(Glycine max)의 아이소플라본 조성 및 In Vitro 에스트로겐 유사활성
한국식품영양과학회지
2016 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Anti-osteoporosis effects of cheonggukjang and doenjang extracts using soybean cultivar with high content of isoflavone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 전통 콩 발효식품에 함유된 당 및 이소플라본 함량
한국식품영양과학회지
2023 .01
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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