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고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
Physiological Activity of Soybean Resources, Identification of the Relationship between Individual Isoflavone Derivatives and Genetic Traits, and Their Differences by Cultivation Year
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection of Useful Germplasm Based on the Variation Analysis of Growth and Seed Quality of Soybean Germplasms Grown at Two Different Latitudes
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
자외선 처리가 대두 내 이소플라본 함량 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
Characterization of Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products by Fermented and Matured Conditions Using Korean Fungal Strains,‘Aspergillus luchuensis’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
농업 형질 및 자엽의 색소 성분 특성에 기반한 녹색자엽 검정콩 자원의 유전적 다양성
한국육종학회지
2021 .01
Anthocyanin and Isoflavone Contents in Korean Black Soybean Landraces and Their Antioxidant Activities
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Comparison of Seed Weight and Isoflavone Contents according to Sowing and Harvesting Period in Soybean
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effect of dietary isoflavones of soybean by-product on estrogen and testosterone levels in mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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