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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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사워가스 학술정보 동향
자원환경지질
2015 .01
김치 유산균을 이용한 사워 맥주의 특성 평가
미생물학회지
2020 .12
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Improvement in the Quality of Kimchi by Fermentation with Leuconostoc mesenteroides ATCC 8293 as Starter Culture
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Sour cherry ameliorates hepatic lipid synthesis in high-fat diet-induced obese mice via activation of adenosine monophosphate-activated protein kinase signaling
Journal of Nutrition and Health
2023 .12
Some Properties and Microbial Community Changes of Gul (Oyster) Jeotgal during Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
갈치를 첨가한 김치의 품질특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .10
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
차전자피 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2022 .06
Investigation of Flavor-Forming Starter Lactococcus lactis subsp. lactis LDTM6802 and Lactococcus lactis subsp. cremoris LDTM6803 in Miniature Gouda-Type Cheeses
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
아마씨를 이용하여 달걀을 대체한 파운드케이크의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2022 .12
양파껍질 가루를 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2025 .02
에탄올 첨가가 김치 양념의 품질에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2015 .01
Safety Assessment Systems for Microbial Starters Derived from Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparative Analyses of Kimchi Fermentation Process according to the Leuconostoc mesenteroides Strains as Starters
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Are Beneficial Health Effects of Leuconostoc sp. Enough for Development of Probiotic Starter?
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Isolation and characterization of kimchi starter Leuconostoc mesenteroides PBio03 and Leuconostoc mesenteroides PBio104 for manufacture of commercial kimchi
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도 연구
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .10
Molecular Mechanism of L-Pyroglutamic Acid Interaction with the Human Sour Receptor
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .02
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