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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
References
초록
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지리오갈피 발효주의 숙성 중 품질변화
생명과학회지
2020 .01
Content changes of phenolic compounds depending on the ripeness and processing method of Prunus mume fruits
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Changes in bacterial communities during the aging of traditional Gochujang, a Korean fermented red pepper paste
미생물학회지
2022 .09
매실농축액의 발효온도와 숙성기간이 에틸카바메이트 및 에탄올 생성에 미치는 영향
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
매실(Prunus mume Sieb. et Zucc.)분말을 첨가한 탕수육소스의 품질특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Identification of fragrance compounds from Prunus mume flower infusion
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Optimization conditions to analysis volatile compounds of Prunus mume infusion
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
매실 순차분획물의 용매별 항산화 활성 및 α-glucosidase 억제 효과
생명과학회지
2019 .10
Characterization of volatile organic compounds from Prunus mume flower infusion
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
매실 부탄올 분획물에 의한 혈관 신생 억제 효과
생명과학회지
2021 .01
매실 식초 분말의 항산화 및 유방암 세포주 증식 억제 효과
생명과학회지
2021 .02
Microbiota and Physicochemical Analysis on Traditional Kocho Fermentation Enhancer to Reduce Losses (Gammaa) in the Highlands of Ethiopia
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
지리오갈피를 첨가한 전통 발효주의 개발
생명과학회지
2018 .02
건대추 열수추출물을 이용한 대추와인 발효중의 이화학 및 항산화적 특성 변화
생명과학회지
2016 .11
Fungal Fermentation of Lignocellulosic Biomass for Itaconic and Fumaric Acid Production
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
적용과 분말 첨가량을 달리한 과하주의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2023 .10
쑥 조청과 숙성마늘의 최적혼합비율 설정 연구
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2020 .10
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Pectinase처리를 한 매실 농축액의 이화학적 특성 및 생리활성
생명과학회지
2018 .11
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