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LC/MS/MS를 이용한 Coffee 중 Acrylamide 분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
LC-MS/MS를 이용한 채소류 및 서류의 클로로젠산 함량 조사
한국식품영양과학회지
2020 .08
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Rapid Analytical Method for Acrylamide in Food by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of volatile compounds and α-dicarbonyl compounds in coffee soaked with organic acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Chlorogenic Acid Content and Antioxidant Activity of Artemisia gmelinii Young Leaves
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Biomass Sugar Production and Its Conversion into Furan Chemicals
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Quantitative Analysis of Chlorogenic Acid Content in Companula takesimana at Different Harvesting Time
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
건강기능식품 원료로서 나주 배박 추출물의 지표성분 분석법 벨리데이션
한국식품영양과학회지
2015 .11
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Reduction of Furan in Instant Noodle Using Various Manufacturing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
단기저장 기간 중 커피원두의 지방산가, chlorogenic acid 및 항산화 활성 변화
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Changes of Quality Characteristics and Acrylamide Content in Red Pepper Oil by Cooking Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Validation of an Analytical Method to Quantify Acrylamide in Foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Reduction of Acrylamide Formation in Potato Chips by Bacillus subtilis Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chlorogenic Acid Regulates the Levels of Inflammatory Cytokines and Immunoglobulins in Interleukin-10 Knockout Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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