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Bioconversion Using Lactic Acid Bacteria: Ginsenosides, GABA, and Phenolic Compounds
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Microbiota and Physicochemical Analysis on Traditional Kocho Fermentation Enhancer to Reduce Losses (Gammaa) in the Highlands of Ethiopia
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Lactobacillus plantarum BHN-LAB 33의 생물전환공정을 통한 방풍 발효 추출물의 항산화 활성 및 미백 활성 증대 효과
생명과학회지
2019 .11
유산균 측정을 위한 형광측정법의 안전성 평가
한국지역사회생활과학회지
2019 .08
젖산발효한 연근, 도라지 당추출 발효액의 항산화 활성과 음료기호성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .02
Functions Enhancement through Fermentation of Lactic Acid Bacteria with Korean Traditional Medicines
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Stability of thiolated arsenicals from DMAV under lab scale
대한지질학회 학술대회
2015 .10
Lactobacillus plantarum GBL17 균주를 이용한 복분자 유산발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Anti-Obesity Effect of Kimchi with Starter Cultures in 3T3-L1 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .01
Saccharomycopsis fibuligera로 발효된 황매화 추출물의항산화 및 항염효과
대한임상검사과학회지
2022 .09
Fungal Fermentation of Lignocellulosic Biomass for Itaconic and Fumaric Acid Production
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
항고혈압 활성을 가진 식물유래 젖산균의 생균제 특성
한국환경과학회지
2016 .06
Lactic Acid Bacteria Strains Used as Starters for Kimchi Fermentation Protect the Disruption of Tight Junctions in the Caco-2 Cell Monolayer Model
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .12
Taxonomic Variations of Bacterial and Fungal Communities depending on Fermentation Temperature in Traditional Korean Fermented Soybean Food, Doenjang
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Analysis of Removing of Pigments in Media of Fermentation Processes
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
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