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Performance and carcass characteristics of Australian purebred and crossbred lambs supplemented with Rice Bran
한국축산학회지
2015 .01
3T3-L1 지방세포에서 DHA와 EPA의 지질축적 억제 효능 및 히스톤아세틸전달효소 활성 저해
한국식품영양과학회지
2020 .12
Sustainable omega-3 source: Microalgae EPA+DHA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
명태(Theragra chalcogramma) 자어의 지방산 조성에 따른 영양강화 로티퍼의 먹이효율
한국수산과학회지
2018 .10
Dynamics of Bacterial Communities of Lamb Meat Packaged in Air and Vacuum Pouch during Chilled Storage
Food science of animal resources
2019 .01
Polyunsaturated Fatty Acids(PUFAs) Content and Oxidation State of Marine Omega-3 Supplements in Chungcheongnam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Omega-3 and Cardiovascular Disease Prevention and Treatment: 2021 Update
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of supplementary feeding on the production traits, carcass and meat quality of Jamuna basin lambs
한국축산학회지
2023 .01
A Role of Unsaturated Fatty Acid in Animal Reproductive Cells and Biology
한국동물번식학회지
2016 .01
Effects of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on Mitochondrial DNA Replication and PGC-1α Gene Expression in C₂C12 Muscle Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Recent advances in canola meal utilization in swine nutrition
한국축산학회지
2016 .01
ENHANCEMENT OF THE PRODUCTION OF EICOSAPENTAENOIC ACID (EPA) AND FATTY ACID FROM MARINE GREEN MICROALGAE CULTURED IN F/2 MEDIA WITH THE DIFFERENT CONCENTRATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Influence of ferulic acid and clinoptilolite supplementation on growth performance, carcass, meat quality, and fatty acid profile of finished lambs
한국축산학회지
2022 .03
Australian Lamb Meat - The Response to Societal and Ethnic Influences
한국축산식품학회지
2018 .01
PUFAs Attenuate Blood Lipids and LPS-Inducible Inflammation and ER stress in Adipocyte Tissue in ob/ob Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
At slaughtering and post mortem characteristics on Traditional market ewes and Halal market ewes in Tuscany
한국축산학회지
2016 .01
효소를 이용한 식용유지의 탈검 공정
식품과학과 산업
2018 .06
Analysis of Seed Fatty Acid Components of F1 Hybrids between Canola and Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
오메가-3 제품의 산화에 대한 안정성 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
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