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Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
오미자박 압착액 분말을 첨가한 고추장의 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Enhancement of fermentative and functional properties in human colon epithelial cells of stevia extract-added yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
가공방법을 달리한 오미자 분말차의 품질 특성 분석
한국식품과학회지
2016 .02
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Jeung-pyun Prepared by Different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Jeung-pyun Using Dry-Milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
HPLC법을 이용한 효소처리스테비아의 분석법 개선 연구
한국식품영양과학회지
2023 .04
토종다래 분말을 첨가한 증편의 품질특성
산업식품공학
2022 .08
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Solubility and bitterness masking enhancement of quercetin through encapsulation within transglycosylated stevia-based micelle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Quality Characteristics of Jeung-pyun containing Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder, Red Yeast Rice, and Tapioca Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
냉해동 처리에 따른 오미자 담금주의 추출특성
한국식품영양학회지
2021 .01
비파잎 분말 첨가 증편의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .10
오미자를 첨가한 막걸리의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2015 .06
Antioxidant and Nitrite Scavenging Activities of White Ginseng by Adding Schisandra chinensis Baillon (Omija)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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