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Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
스테비아 잎 분말 첨가 오미자편의 품질 특성 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Yogurt Added with Spring Onion Root Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
파뿌리 열수추출물을 이용한 요구르트의 발효 및 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .06
Effect of yoghurt with a Bifidobacteria enhancer and dietary fiber on irritable bowel syndrome
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Solubility and bitterness masking enhancement of quercetin through encapsulation within transglycosylated stevia-based micelle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Preparation and functional properties of probiotic and oat-based synbiotic yogurts fermented with lactic acid bacteria
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity in Yogurt Fortified with Red Ginseng Extract
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effects of Peanut Sprout Extracts on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
주박 분말 첨가 요구르트의 제조 및 특성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
전통 발효 식품에서 분리한 유산균을 이용한 yogurt 발효특성
Food Science and Preservation
2017 .09
HPLC법을 이용한 효소처리스테비아의 분석법 개선 연구
한국식품영양과학회지
2023 .04
Identification of a High-yield Technique for Isolating Endometrial Epithelial Cells from the Mouse Uterus : A Comparison of Mechanical and Sedimentation-adherence Methods
한국수정란이식학회지
2016 .01
효소로 당화시킨 주박 분해물을 첨가한 요구르트의 발효 특성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Odorant Induces Cell Cycle Arrest via ERK Pathway in Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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