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Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
신바이오틱스의 생리활성에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2018 .01
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Viability and Probiotic Activity of Starter Cultures for Soy-Yogurt Fermentation in an In Vitro Gut Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Assessment of Characteristics and Functional Properties of Lactobacillus Species Isolated from Kimchi for Dairy Use
한국축산식품학회지
2015 .01
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
효소로 당화시킨 주박 분해물을 첨가한 요구르트의 발효 특성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
주박 분말 첨가 요구르트의 제조 및 특성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Antibacterial Effects against Various Foodborne Pathogens and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Panax ginseng Marc Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
전통 발효 식품에서 분리한 유산균을 이용한 yogurt 발효특성
Food Science and Preservation
2017 .09
Effect of yoghurt with a Bifidobacteria enhancer and dietary fiber on irritable bowel syndrome
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
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