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Journal of applied biological chemistry
2019 .01
주박 분말 첨가 요구르트의 제조 및 특성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시판 호상 요구르트의 품질 특성과 항산화 활성
한국식품과학회지
2020 .04
전통 발효 식품에서 분리한 유산균을 이용한 yogurt 발효특성
Food Science and Preservation
2017 .09
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Preparation and functional properties of probiotic and oat-based synbiotic yogurts fermented with lactic acid bacteria
Applied Biological Chemistry
2018 .01
유비퀴논, 이소플라본, γ-aminobutyric acid가 강화된 기능성 요구르트 개발
한국식품과학회지
2019 .06
Quality Characteristics of Yogurt Added with Spring Onion Root Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of yoghurt with a Bifidobacteria enhancer and dietary fiber on irritable bowel syndrome
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
파뿌리 열수추출물을 이용한 요구르트의 발효 및 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .06
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Fermented Milk (Yogurt) Using Sweet Persimmon Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고압처리 원유로 제조한 발효유의 저장 중 유산균 수 변화와 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity in Yogurt Fortified with Red Ginseng Extract
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Levilactobacillus brevis B737을 종균으로 사용한 갈색거저리 유충 분말 첨가 쌀 요구르트 제조 조건 탐색 및 품질특성 분석
한국식품과학회지
2022 .10
Anti-oxidant effects and anti-cancer of whey protein from Greek yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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