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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
요약
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Glucose Oxidase 및 제빵용 효모 첨가에 따른 육계와 돼지의 혈장 포도당과 pH 변화
한국식품과학회지
1999 .04
Activation of Cabbage Peroxidase by Imidazole at Alkaline pH
Food Science and Biotechnology
1996 .06
110℃ 이상에서의 Peroxidase의 열에 의한 불활성화
한국식품과학회지
1977 .06
사과 Peroxidase의 분리 및 특성
한국식품과학회지
1991 .08
양파 착즙액과 포도당 산화효소의 반응 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Peroxidase Inactivation by Covalent Modification with Phenoxyl Radical during Phenol Oxidation
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Polyphenol Oxidase와 Peroxidase가 동양배 과피흑변현상에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
[P5-86] Preparation of Hydrogel System Immobilized Two Enzymes : Glucose Oxidase and Horesradish Peroxidase for Diabetic Ulcer Treatment by Gamma-irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antimicrobial Disc Susceptibility Tests for Glucose Oxidase/Catalase System
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Glucose처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향 : Ⅱ. Glucose 처리후 에틸렌발생과 색소형성의 특성
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
A Study on Coimmobilized Glucose Oxidase-Catalase System
한국식품과학회지
1985 .02
콩나물 Peroxidase의 효소적 특성
한국식품영양과학회지
1999 .01
Purification and Partial Characterization of a Peroxidase from Perilla Callus
Journal of Plant Biotechnology
2007 .01
김치원료의 amylase, protease, peroxidase, ascorbic acid oxidase 활성
한국식품과학회지
1998 .12
돼지감자 Peroxidase의 분리와 특성
한국식품과학회지
1993 .10
Studies on Whole Cell Immobilized Glucose Isomerase : II. Operational Studies on the Batchwise and Continuous Isomerization of D-Glucose
한국식품과학회지
1979 .12
Effect of Glucose on Listeria monocytogenes Survival under Sequential Sublethal Stresses of Gamma Irradiation and NaCl
Food Science and Biotechnology
2009 .02
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