지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Application of Cabbage Peroxidase for Glucose Assay
한국식품영양과학회지
1990 .06
사과 Peroxidase의 분리 및 특성
한국식품과학회지
1991 .08
110℃ 이상에서의 Peroxidase의 열에 의한 불활성화
한국식품과학회지
1977 .06
Peroxidase Inactivation by Covalent Modification with Phenoxyl Radical during Phenol Oxidation
Applied Biological Chemistry
2014 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
돼지감자 Peroxidase의 분리와 특성
한국식품과학회지
1993 .10
Purification and Partial Characterization of a Peroxidase from Perilla Callus
Journal of Plant Biotechnology
2007 .01
콩나물 Peroxidase의 효소적 특성
한국식품영양과학회지
1999 .01
2. 배추와 양배추 육성계통에서 不和合 因子組成에 따른 稔性 및 炭酸가스 處理効果
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Inactivation of Peroxidase by Hurdle Technology
Food Science and Biotechnology
2000 .04
[P-23] Development of Fumigation Treatment to Vegetables (Broccoli, Cabbage, and Napa cabbage) using PH3 Fumigant
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2013 .04
글라디올러스 유식물체와 소구경의 peroxidase 특성
한국원예학회 학술발표요지
1993 .10
글라디올러스 캘루스의 기관형성능 판단을 위한 생화학적 지표로서의 Peroxidase 활성
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .10
0