지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
호박이 첨가된 발아현미 식빵이 품질특성
Food Science and Preservation
2004 .12
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-20] Influence of the Addition of Purple Sweet Potato Powder on Physicochemical and Sensory Qualities of Steamed Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Pan Bread with Apple Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
매생이 분말을 첨가한 식빵 제조 및 그 특성에 관한 연구
수산해양교육연구
2009 .04
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
양파분말 첨가 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2003 .12
오디 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
Frozen Bread Dough : a Smart Technology
식품과학과 산업
2012 .12
Quality characteristics of bread produced from wheat and Laver powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
The Effect of Red Onion Powder Containing Peels on Quality Characteristics of Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of Extruded Hemp-Rice Flour Addition on the Physical Properties of Wheat Bread
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
저장 중 건오디박 첨가 빵의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
Quality of Bread Pepared with Wheat Flour and Oak Mushroom Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .04
쌀가루 첨가 식빵의 제빵 특성
Food Science and Preservation
2010 .10
Optimization of Pan Bread Prepared with Ramie Powder and Preservation of Optimized Pan Bread Treated by Gamma Irradiation during Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
단호박 가루를 첨가한 호상요구르트의 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
한국형 찐빵 제조에 적합한 시판 밀가루 품질 및 적정 제빵 조건
한국식품영양과학회지
2001 .12
0