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이용수
2007
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISSCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Germinated Specialty Rough Rice
Food Science and Biotechnology
2007 .10
[P3-41] Biological Activities of Ethanol extracts from Germination Specialty Rough Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P3-91] Anti-proliferation Activities of Ethanol and Water extract on Germinated Korean Rough Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
벼의 수분활성도가 Fusarium moniliforme NRRL 13569의 성장과 Fumonisin B1 생성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .02
[P3-69] Sensory properties and antioxidant activities of germinated rough rice tea with different manufacturing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-43] Change in Chemical and Functional Components of Korean Rough Rice before and after Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Biological activities of Rough Rice (Oryza sativa L.) with Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in the Chemical and Functional Components of Korean Rough Rice Before and After Germination
Food Science and Biotechnology
2007 .12
발아 특수미의 항산화 활성
한국식품과학회지
2004 .08
Enzyme Inhibitory Activities of Rough Rice (Oryza sativar L.) Extracts with Germination and High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
발아 벼 부위별 추출물의 항산화활성과 Angiotensin Converting Enzyme Ⅰ 저해활성
한국식품영양과학회지
2011 .06
Effect of High Pressure Treatment on the Change of Functional Components of Germinated Rough Rice (Oryza sativa L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화
한국식품영양과학회지
2011 .06
Changes in Chemical Components of Rough Rice (Oryza sativa L.) with Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
발아 기간에 따른 벼(Oryza sativa L.)의 항산화활성과 in vitro 항암활성
한국식품영양과학회지
2012 .01
[P2-58] Change of Components of Varieaty Germinated Rough Rices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Activities of the Ethyl Acetate Fraction from Heated Onion (Allium cepa)
Food Science and Biotechnology
2007 .12
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