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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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한국의 녹말 산업 발달사
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2018 .03
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Rheological Behavior of Sweet Potato Starch-Glucose Composites
Food Science and Biotechnology
2008 .04
전분 제조방법에 따른 밤전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .03
식품용 변성전분 신제품 및 개발방향
식품과학과 산업
2014 .09
Identification of Irradiated Potato, Sweet Potato and Com Starches with Viscometric Method
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Methods for Determining the Adulteration of Potato Starch
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Utilization of Brabender Visco - Amylograph to Detect Irradiated Starches
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
밤 전분의 분자구조의 변화가 전분의 성질 및 겔 특성에 미치는 영향
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1995 .12
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Journal of Plant Biotechnology
2009 .01
방사선 조사 전분류의 확인을 위한 점도측정조건 및 threshold values 설정
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가교결합 감자 전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1996 .06
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2000 .08
감마선을 이용한 변성전분의 개발
한국식품과학회지
1996 .06
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한국식품과학회지
1995 .08
Textural Improvement of Sweet Potato Starch Noodles Prepared without Freezing Using Gums and Other Starches
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Annealing 처리가 가교결합 옥수수전분의 저항전분 수율에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
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