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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[OP-15] Molecular Structural Identification of Major Anthocyanin ex-tracted from Omija (Schizandra chinensis) Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Changes in the Content of Free Sugar, Anthocyanin and Lignan by Processed Conditions of Omija Fruit (Schisandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of Fertilization and Co-Application of Compost Tea on Fruit Growth and Accumulation of Anthocyanin in Omija (Schisandra Chinensis Baillon)
한국토양비료학회지
2014 .12
오미자(Schizandra chinensis) 추출물의 항균물질 분리
한국식품과학회지
2003 .06
Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-245] Antibacterial and α-Glucosidase inhibitory activity of Omija (Schisandra chinensis) extracts from its skin and seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-203] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Omija (Schizandra Chinensis B.) Extracted with Water at Various Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of Omija (Schizandra chinensis Baillon) Extract on the Physico-Chemical Properties of Nabakkimchi during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
오미자 첨가 도라지 정과의 제조와 저장 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2011 .06
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
육계 사료 내 매실 및 오미자 첨가가 성장, 혈액 생화학 성분 및 항산화 작용에 미치는 영향
한국가금학회지
2012 .06
오미자박 압착액 분말을 첨가한 고추장의 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Control Efficacy of Bordeaux Mixture against Powdery Mildew on Omija (Schizandra chinensis)
Applied Biological Chemistry
2009 .01
오미자 추출을 위한 전처리로서의 볶음공정 최적화
한국식품과학회지
2001 .06
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