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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Identification and Deacidification of Lactic Acid Bacteria in Korean Red Wine
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lactobacillus acidophilus NCFM의 배양 및 저장 중 D(-) 및 L(+)-lactic acid의 변화
한국식품과학회지
1998 .02
첨가원료 종류에 따른 전통발효주의 이화학 및 관능특성
한국식품과학회지
2008 .10
[P5-94] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Cucumber during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-98] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Mulberry during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
누룩 중의 젖산균의 분리 및 동정
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Isoflavone 비배당화 및 항산화 활성을 지닌 Lactobacillus plantarum YS712의 선발
한국축산식품학회지
2009 .01
Monitoring of Bioluminescent Lactobacillus plantarum in a Complex Food Matrix
한국축산식품학회지
2017 .01
The Lactic Acid Bacteria in Connection with the Fermentation of vegetables
한국식품과학회지
1970 .06
쌀뜨물과 쌀겨를 이용한 무 발효과정 중 젖산균의 증식 양상
한국식품과학회지
2004 .10
Antimutagenic Activities of Cell Wall and Cytosol Fractions of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-93] physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Black Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P5-91] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Banana during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-95] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Eggplant during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
흑미 첨가 막걸리의 항산화 및 발효 특성
한국식품영양과학회지
2012 .12
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