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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
[P8-149] Anti-inflammatory and Anti-cancer Activities of Jeju Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) with Broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Characterization and Probiotics of Lactobacillus sp Y isolated from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Deonjang : Fermented Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
된장추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
1999 .12
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Characterization of Antimicrobial Substance Produced by Lactobacillus plantarum Isolate from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
닭의 맹장에서 분리된 유산균의 생균제적 특성
한국축산학회지
2008 .01
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Characterization of Potential Probiotics Bacillus subtilis CS90 from Soybean Paste (Doenjang) and Its Antimicrobial Activity against Food-borne Pathogens
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Antimicrobial Activity of Probiotics against Several Infant Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Kefir로부터 분리한 Lactobacillus rhamnosus의 Probiotic 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Change of Antioxidant Activities during Soy-yogurt Fermentation with a Potential Probiotic Lactobacillus plantarum P1201 by Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Prophylactic Uses of Probiotics as a Potential Alternative to Antimicrobials in Food Animals
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Probiotics Characterization of Lactobacillus acidophillus SG1003 Isolated from Korean Feces
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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