지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results
Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria from Foods as Potential Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-53] Isolation and Identification of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2005 .08
[S9-3] Antifungal Activity of Lactic Acid Bacteria from Kimchi and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[S18-1] Beneficial Lactic Acid Bacteria, Probiotics and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Soluble Chitosan on the Growth of Psychrotrophic Kimchi Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
1999 .06
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Screening of Lactic Acid Bacteria with High Antimicrobial Activity and Isolation and Identification of Active Peptide from Metabolite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
소금의 종류와 농도가 배추김치에서 분리한 유산균의 생육에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
김치에서 단백질분해효소활성 균주분리 및 동정
한국식품과학회지
2003 .08
Antilisterial Activity by Human Bifidobacterium spp. Isolated from Infant Stools
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
[P6-40] Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria with High γ-Aminobutyric Acid Producing Capacity from Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
0